1 2 3 4 5
 

TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

 Filmat vizatimorë më të dashur për fëmijët.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

 Prodhimet më të vlerësuara të kartonave të animuar vijnë nga TiBO.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

 Filma vizatimorë në kualitetin më të lartë të transmetimit.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

 Serialet më të ndjekura për fëmijët.
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Shpejtësi, Adrenalinë, Aksion në TiBO Aksion.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Prodhimet më të fundit thriller si dhe ato më të vlersuarat në historinë e kinematografisë.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Argëtim dhe buzeqeshje pa fund në prodhimet më të mira të komedisë.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Prodhimet më të mira të kinematografisë vijnë në kualitetin më lartë të audios dhe videos.
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB
 

Lajmi i pare vjen më pranë jush.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

24 ore lajme nga Rajoni, Vendi dhe Bota.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Lajmet më të fundit.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Lajmet në kohë reale nga e gjithë bota
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Eventet futbollistike, Live,  më të ndjekura Europiane, si dhe Kampionatin Botëror.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Basketboll, tenis, gara dhe evente të tjera sportive të gjitha në TiBO.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Eventet sportive ndërkombëtare në HD.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

TiBO ofron live, Kampionatin e Futbollit, Shqipërisë dhe të Kosovës.
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Një udhëtim në botën e panjohur të kafshëve më të vecanta në planet.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Natyra me bukuritë dhe misteret e saj.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Shkenca, si ka ndryshuar ndër vite.
 
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB

Ndodhitë historike që kanë berë bujë ndër shekuj.
Klientet e TiBO meritojne gjithmone me te miren
TiBO Catch up tv
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB
Catch Up Tv është shërbimi më i ri në VOD me 30 kanalet tuaja të preferuara.
TiBO On Demand
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB
Nje Videoteke gjigande, me kategori te ndryshme, per tu shikuar kudo e kurdo
TiBO Multivizion
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB
Eshte mundesia per te shikuar programet, kanalet sherbimet qe TiBO ofron jo vetem ne televizorin tuaj por edhe ne kompjuter, tablet dhe smartphone 
Profili TiBO
TiBO IPTV - IPTV SHQIP, FILMA SHQIP, DIGITALB
Komoditeti i perdorimit te nje paswordit te vetem per te gjitha sherbimet on line dedikuar klientit TiBO

© 2013 TiBO Tirana IPTV Broadcasting Operator. All Rights Reserved.