TIBO TV

TIBO TV

Të gjitha në një paketë të vetme

Të gjitha në një paketë të vetme

TIBO TV ofron shërbimin më cilësor IPTV/OTT që përfshin të gjitha kanalet më të ndjekura nga shqiptarët në të gjithë globin, së bashku me një mori kanalesh ekskluzive!

Me këtë përzgjedhje të gjerë është e sigurt që çdokush do të gjejë veten midis shumëllojshmërisë së ofruar në platformën tonë.

Aplikacionet tona për SMART TV dhe MOBILE ofrojnë një mori veçorish për të siguruar që eksperienca e argëtimit televiziv të jetë sa më cilësorë.

TIBO TV ofron shërbimin më cilësor IPTV/OTT që përfshin të gjitha kanalet më të ndjekura nga shqiptarët në të gjithë globin, së bashku me një mori kanalesh ekskluzive!

Me këtë përzgjedhje të gjerë është e sigurt që çdokush do të gjejë veten midis shumëllojshmërisë së ofruar në platformën tonë.

Aplikacionet tona për SMART TV dhe MOBILE ofrojnë një mori veçorish për të siguruar që eksperienca e argëtimit televiziv të jetë sa më cilësorë.

Më shumë…
Më shumë…

TIBO FIBRA

Shpejtësia që meriton në shtëpi

Lundro në internet me shpejtësinë e dritës me paketat e internetit TIBO FIBRA!

Teknologjia fibër shfrytëzon fibrat optike për të ofruar shpejtësi marramendëse në mënyrë që ti të mund të punosh, shohësh apo luash online pa vonesa apo probleme të tjera.

Shumëllojshmëria e paketave tona të internetit të ofron një përvojë lundrimi me shpejtësi marramëndëse dhe pa limit, e cila të garanton mbulimin e çdo kërkese që ti mund të kesh.

Më shumë…
Më shumë…

TIBO FIBRA

Shpejtësia që meriton në shtëpi

Lundro në internet me shpejtësinë e dritës me paketat e internetit TIBO FIBRA!

Teknologjia fibër shfrytëzon fibrat optike për të ofruar shpejtësi marramendëse në mënyrë që ti të mund të punosh, shohësh apo luash online pa vonesa apo probleme të tjera.

Shumëllojshmëria e paketave tona të internetit të ofron një përvojë lundrimi me shpejtësi marramëndëse dhe pa limit, e cila të garanton mbulimin e çdo kërkese që ti mund të kesh.

Më shumë…
Më shumë…

TIBO ULTRA

TIBO ULTRA

Paketë e kombinuar TV dhe Internet

Paketë e kombinuar TV dhe Internet

Në epokën e sotme, Interneti dhe Televizioni përbejnë themelet e argëtimit në familje. Këto dy mjete kanë rëndësi jetike për të garantuar pasurimin dhe përmirësimin e kohës së lirë të çdo individi. TIBO e kupton sa thelbësore ështe kjo, prandaj të japim mundësinë të bësh zgjedhjen TIBO ULTRA!

Me TIBO ULTRA ti merr kombinimin ideal të internetit më të shpejtë fibër dhe platformës më të mirë televizive për shqiptarët.

Mjafton të zgjedhësh një nga abonimet ULTRA dhe nga ne merr FALAS internetin me shpejtësi 100mbp/s!

Në epokën e sotme, Interneti dhe Televizioni përbejnë themelet e argëtimit në familje. Këto dy mjete kanë rëndësi jetike për të garantuar pasurimin dhe përmirësimin e kohës së lirë të çdo individi. TIBO e kupton sa thelbësore ështe kjo, prandaj të japim mundësinë të bësh zgjedhjen TIBO ULTRA!

Me TIBO ULTRA ti merr kombinimin ideal të internetit më të shpejtë fibër dhe platformës më të mirë televizive për shqiptarët.

Mjafton të zgjedhësh një nga abonimet ULTRA dhe nga ne merr FALAS internetin me shpejtësi 100mbp/s!

Më shumë…
Më shumë…