Vizitoni Turqinë nga ekranet tuaja me TiBO! Në këtë periudhë të “rilindjes” mediatike Turke, ne në partneritet me Filsat, një ndër distributorët televiziv turk më të mëdhenj, vendosëm të sjellim tek ju 20 kanale ekskluzive nga Turqia të cilat i gjeni vetëm në platformën tonë.

Këto kanale i gjeni tek paketa Bazë e cila jepet falas me ofertën TiBO Fibra ose tek oferta TiBO Ultra e cila ofron internet me shpejtësi 100 Mbps falas si dhe ne çdo pakete tjetër TiBO që e ofrojmë mbarë botërisht. Kjo përmbajtje e pasur televizive vjen e kuruar me standardet tona të larta për t’ju sjellë vetëm më të mirën e mundshme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIBO (@tibo.tv)

Programe të kategorive të shumta, argëtuese e informative të cilat garantojnë që do të gjeni diçka për të ndjekur e shijuar. Filmat dhe serialet nga më të fundit, në gjuhën turke, me dhjetëra prej tyre midis këtyre kanaleve. Kultura e pasur me dokumentarët dhe programet argëtues që do ju prezantojnë me stilin e tyre të veçantë të jetës.

Me këtë përzgjedhje të gjerë, e gjitha në turqisht, do të mbushni shtëpinë me një frymë e kulturë të re.

Na vizitoni në faqen e webit 𝘄𝘄𝘄.𝘁𝗶𝗯𝗼.𝘁𝘃 për të mësuar më shumë rreth ofertave 𝗧𝗶𝗕𝗢.