Ulje çmimesh në paketat TiBO me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Për të gjithë bashkatdhetarët, kudo që ndodhen të cilët duan të shikojnë kanalet e trevave shqiptare, Digitalb dhe SuperSport:

Abonim Premium 12 mujor me 250 kanale për vetëm 229 € nga ( 299 € ) çmim zyrtar.

Klientët e rinj përfitojnë FALAS abonimin TiBO Mobile TV me 50 kanale live për të ndjekur çdo event kudo që të jenë.

Gjithashtu ju përfitoni falas videotekën tuaj personale VoD me +1000 evente dhe Catch Up Tv me 30 kanale, të cilave programacioni u regjistrohet për 7 ditë dhe ju i shikoni kur dhe sa herë të dëshironi.

Riabonuesit përfitojnë me ofertë abonimin TiBO Mobile TV 20 € nga ( 59.90 € ) çmim zyrtar dhe ndërrimin e box-it të vjetër DualCOre me box-in e ri QuadCOre për vetëm 50 € me riabonimet 12 mujore.

TiBO IPTV, partner zyrtar me Platformën DigitAlb, për shpërndarjen e kanaleve të saj në të gjithë Botën.

Abonohu online në: https://www.tibo.tv
Pikat e shitjes TiBO në Botë: https://www.tibo.tv/dyqanet/