Ndonjëherë është e vështirë të njohësh personalitetin e keq, edhe pse kjo duhet të konceptohet lehtë nga ndonjë sjellje e tmerrshme keqdashëse.

Shumica e këtyre njerëzve lëshojnë një energji të fortë negative që mund të ndihet në milje dhe nëse nuk jeni të sigurt për vlerësimin tuaj, kontrolloni nëse ai person i përgjigjet këtyre treguesve.

Njerëzit e këqij shfaqen kudo në mjedisin tuaj, madje edhe atje ku ju i prisni më së paku. Në rrugë, shkollë, fakultet, biznes. Shumë i përshkruajnë ata si të pamoralshëm, të shqetësuar, të frustruar ose të çrregulluar.

Por e vërteta është se kur takoni një person të tillë, asnjë gjë nuk do të jetë në gjendje ta përshkruajë më mirë se ndjenja juaj e vërtetë se diçka është e gabuar me të. Nëse dëshironi të jeni të bindur më shumë për personin se është i tillë, dhe nëse pasiguria juaj ka mbaruar, shikoni këto 10 shenja që mund të identifikoni nëse dikush është i keq.

-Kënaqet në fatkeqësinë e të tjerëve

-Ndihen të pafuqishëm nëse nuk kanë gjërat në kontroll

-Janë gënjeshtarë patologjikë

-Ndihesh shumë çuditshëm para tyre

-Ashpërsia

-Mungesa e përgjegjësisë

-Racist, homofob ose jo tolerant

-Manipulues

-Bëjnë jetë të dyfishtë

-Nuk kanë kufi

Burimi: rtklive.com