Binjakët

Kur keni një Binjak rreth jush, atëherë mos e vrisni mendjen për asgjë. Ata janë shumë entuziast, mbështetës dhe të zgjuar. Ata do të vijnë me ide kreative dhe do t’iu tregojnë se ndodhen aty për ju.

Shigjetari

Shigjetarët janë të njohur për zemrën e tyre të madhe. Dhe kur ata e duan një person atëherë përfshihen me gjithçka. Ata janë shumë optimist dhe shumë të talentuar në atë që bëjnë.

Dashi

Nëse do të flasim për sjellje të mirë atëherë askush nuk mund të jetë më pozitivë se Dashi.

Ata janë entuziast, mbështetës dhe një nga personat më endergjikë që mund të keni njohur.

Luani

Luani mund të jetë një njeri hiper aktivë me njerëz që nuk i njeh  pasi ata kanë shumë influencë tek ata. Ata janë lider dhe mund të frymëzojnë me fjalët që thonë.

Peshorja

Kur të keni nevojë për një këshillë ose një bisedë sekrete apo të gjeni rrugën nëse ndiheni të humbur atëherë keni një sup ku të mbështeteni dhe besoni plotësisht. Peshorja është shenja ku mund të shpalosni të gjithë shpirtin tuaj pa patur frikën që të tjerët mund ta marrin vesh.

Burimi: cna.al