TiBO është i vetmi PARTNER ZYRTAR me platformat shqiptare

TiBO është Platforma e vetme IPTV/OTT që ofron me garanci të plotë kanalet e trevave shqiptare, për çdo bashkatdhetar kudo në botë.

Me TiBO shikon LIVE të gjitha kampionatet futbollistike

TiBO TV transmeton LIVE & Ekskluzivisht të gjitha Sportet Europiane dhe Botërore, Superkupat, Kupat, Kombëtaret dhe shumë evente të tjera sportive.

Shkarko aplikacionin TiBO në çdo TV ose pajisje SMART

Aplikacioni “TiBO TV” mund të shkarkohet dhe shikohet në çdo televizor apo pajisje/dekoder SMART.

Abonimet TiBO ofrohen me pagesa automatike mujore ose vjetore.

ABONOHU TANI