Shkarko me aplikacion TIBO në çdo pajisje
Shkarko me aplikacion TIBO në çdo pajisje

SHKARKO APLIKACIONIN TIBO, PROVOJE PËR 7 DITË FALAS

Përmirëso përvojën televizive duke shkarkuar aplikacionin TIBO për TV dhe Mobile dhe duke e provuar për 7 ditë pa asnjë detyrim. Shijo transmetimin pa probleme, rekomandimet e personalizuara dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, të gjitha në një vend.

7-dite-falas

SHIJO TIBO TV PËR 7 DITË FALAS

Shkarko aplikacionin TIBO dhe shijo përmbajtjen më të plotë televizive me sport, filma, seriale. Ndiq udhëzimet se si të përfitosh abonimin falas.

NJË LIDHJE E BESUESHME

SHKARKO APLIKACIONIN TIBO

Shkarko falas aplikacionin TIBO nga Play Store i çdo pajisje Android TV (Philips, Sony, Hisense, etj), Android Mobile dhe Box Android.

shpejtesi pa limit

KRIJO LLOGARINË TËNDE

Hap aplikacionin TIBO dhe shko tek “Regjistrohu”, plotëso të dhënat e sakta dhe dërgo kërkesën. Konfirmo kërkesën që do ju vijë në e-mail.

SHËRBIMET DHE KOMODITET E HOTELIT

SHIJO PLATFORMËN MË TË PLOTË

Pasi të konfirmoni llogarinë, aksesoni aplikacionin TIBO dhe shijoni përmbajtjen më të plotë falas dhe në çdo pajisje tjetër që dëshiron.

SHKARKO TIBO APP SIPAS PAISJES TËNDE SMART

ANDROID TABLET & PHONE
Tablet & Phone Android
IOS TABLET & PHONE
iOS-Tablet-&-Phone
ANDROID TV & BOX
Android-TV-&-Box
SAMSUNG TV
SAMSUNG-TV
FIRE STICK TV
Fire-Stick-TV
APPLE TV
Apple-TV
ROKU TV
ROKU-TV
VESTEL TV
VESTEL-TV
me cfare te shikojme tibo
Me çfarë të shikojmë shërbimin e TiBO IPTV

Ju mund të shkarkoni versionet më të fundit të Aplikacioneve TIBO nga Play Store/APP Store, por mund të gjeni dhe këtu linkun për të shkarkuar çdo aplikacion TIBO direkt në pajisjen tuaj smart dhe të shijoni abonimet TIBO me kanale Shqip, programe për fëmijë, sport Live, filma, etj..

Kur shkarkon TIBO app nga Play Store, ju mund të provoni FALAS shërbimin e TIBO IPTV për 7 ditë në çdo pajisje.