distributoret - banner
banner mobile - behu distributor

Bëhu distributor i TIBO

TIBO është gjithmonë në kërkim të partnerëve të besueshëm dhe të përkushtuar për t’iu bashkuar rrjetit tonë të shpërndarjes. Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë, dhe jemi në kërkim të shpërndarësve që ndajnë këtë angazhim.

Si distributor i TIBO, ju do të keni mundësinë të rritni biznesin tuaj duke ofruar produktet dhe shërbimet tona për klientët tuaj. Ne do t’ju ofrojmë trajnimin e nevojshëm, materialet e marketingut dhe mbështetjen për të siguruar suksesin tuaj.

Nëse jeni të interesuar të bëheni distributor për TIBO, ju lutemi dërgoni informacionin e biznesit tuaj dhe një përmbledhje të shkurtër të përvojës suaj në modulin në vijim. Ekipi ynë do të shqyrtojë aplikimin tuaj dhe do t’ju kontaktojë nëse mendojmë se biznesi juaj do të jetë i përshtatshëm për rrjetin tonë të shpërndarjes.

Ne e vlerësojmë interesin tuaj për të punuar me ne dhe presim mundësinë e një partneriteti reciprokisht të dobishëm.