Festat erdhën në TiBO point në  Aeroportin e Rinasit, bashkë me to edhe dhuratat tona për ju.

TiBO IPTV ndez dritat e pemës së krishtlindjeve në Pikat e shitjes dhe jo vetëm.

Me grafikat elegante të programeve televizive  të platformës TiBO IPTV, ju do të shijoni më shumë magjinë e festave në gjirin e familjes.

TiBO IPTV ju sjell festat kudo që ndodheni.