OFERTAT JANË TË VLEFSHME NGA DATA 04 QERSHOR 2018

Botërori Rusi 2018 po vjen dhe TiBO IPTV nxjerr Superofertat për të gjithë bashkatdhetarët, kudo që ndodhen të cilët duan të shikojnë të gjitha kanalet e trevave shqiptare, Digitalb dhe SuperSport:

Abonimi TiBO Premium 12 muaj me OFERTË -100 EUR kushton 199 EUR (ishte 299).

Kosto Aktivizimi për Klientin e Ri = 20 EUR

Paketa TIBO PREMIUM përmban: +290 kanale nga DigitAlb Premium, Supersport Albania, Supersport Kosova, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare; VIDEOTEKË personale on demand me +1000 filma me titra shqip; dhe CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Me blerjen e Paketes TiBO ju përfitoni dhe Abonim 12 muaj Mobile TV falas (ishte 59.9 EUR).

Abonimi për mobile përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Paketa Familjare TiBO përmban + 270 kanale nga DigitAlb Familjare, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare. Në paketë përfshihet shërbimi i VIDEOTEKËS me +1000 filma me titra shqip dhe Shërbimi CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Kjo pakete kushton 159 EUR + 40 EUR boxi TiBO Quadcore.

Kosto Aktivizimi për Klientin e Ri = 20 EUR

Me blerjen e Paketes Tibo ju përfitoni dhe sherbimin e Mobile Tv per te njejten kohezgjatje falas.

Mobile Tv përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Abonimi TiBO Premium 3 muaj me OFERTË kushton 79 EUR (ishte 89).

Paketa TIBO PREMIUM përmban: +250 kanale nga DigitAlb Premium, Supersport Albania, Supersport Kosova, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare; VIDEOTEKË personale on demand me +1000 filma me titra shqip; dhe CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Me blerjen e Paketes TiBO ju përfitoni dhe Abonim 3 muaj Mobile TV falas (ishte 20.97 EUR).

Abonimi për mobile përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Për çdo abonim të ri Klienti i ri merr dhe TiBO Box QuadCore me OFERTË 40 EUR (ishte 119 EUR), e cila paguhet vetëm herën e parë.

TiBO IPTV, partner zyrtar me Platformën DigitAlb, për shpërndarjen e kanaleve të saj në të gjithë Botën.

Abonohu online në: https://www.tibo.tv

Pikat e shitjes TiBO në Botë: https://www.tibo.tv/dyqanet/