Jeton në KANADA dhe do të kesh Shqipërinë pranë?

Abonohu në TIBO dhe shijo TV shqip!

TIBO është platforma televizive qe u ofron të gjithë shqiptarëve kudo në botë përmbajtjen më të plotë argëtuese për çdo familje, në çdo pajisje smart!

Me qindra kanalet e platformës tonë ti shijon pafund filma, seriale, dokumentare, programe për fëmijë dhe midis të tjerash edhe kampionatet sportive me elitare si Champions League, Serie A dhe Kampionati Shqiptar!

Shërbim 24/7

Transmetim LIVE në çdo kënd të globit nëpërmjet internetit!

Në çdo pajisje

Në të gjitha pajisjet Smart TV apo Smart Phone!

Kontent ekskluziv

Transmetime me përmbajtje ekskluzive dhe origjinale!

Kanalet ekskluzive TIBO

Zbuloni shumëllojshmërinë e 25 kanaleve që i gjeni vetëm në TIBO!

Hyni në botën fantastike TIBO ku ju presin orë të panumërta argëtimi me filma, seriale, dokumentarë, programe për fëmijë dhe kanale nga Shqipëria etnike.

Kampionate elitare
sportive!
Serialet më të
ndjekura!
300+ kanale shqiptare
& të huaja!

OFERTA E SEZONIT

Zgjidh paketën 12 mujore dhe përdor kuponin zbritës 20FAMILJARE për paketën TIBO FAMILJARE ose kuponin 40PREMIUM për paketën TIBO PREMIUM

ZBRITJE DERI NË

40.00 $