TIBO, platforma televizive IPTV që zgjedhin të gjithë Shqiptarët kudo në botë. Bashkë me këtë pranverë shpërthyese sportive, TiBO prezanton superofertën DUO për 4 ekrane me vetëm +40 EUR Shtesë.

Prilli është një pranverë shpërthyese e emocioneve sportive. Garat për UEFA Champions League dhe UEFA Europa League vazhdojnë në paketën Premium TiBO IPTV.

TiBO IPTV, është platforma e parë televizive Shqiptare e cila ofron zyrtarisht shërbimin OTT në të gjithë Botën, në partneritet me Digitalb, Supersport, Tring, etj.

Të gjitha kanalet Shqiptare, të gjitha sportet, programet për fëmijët dhe shërbimet ekstra televizive vijnë në platformën më të kërkuar nga të gjithë shqiptarët në Botë. TiBO IPTV ofron një shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe cilësi maksimale të programeve televizive me garanci të plotë dhe shërbim Klienti online 24 orë.

Superoferta më e fundit, TiBO DUO, mundëson shërbim televiziv në 4 ekrane paralelisht me vetëm +40 EUR shtesë.

Për çdo Abonim apo Riabonim në një nga paketat 12 mujore (Familjare apo Premium) me TiBO Box, mund të merrni dhe 1 abonim për Smart TV Android 12 mujor duke shtuar vetëm +40 EUR. Në të njëjtën ofertë dhe pa asnjë pagesë shtesë, ju përfitoni dhe 2 abonime 12 mujore për TV në mobile apo tablet DHURATË. SUPEROFERTA është e vlefshme deri në fund të muajit Prill në të gjitha dyqanet dhe online.

Kontaktoni tani me Kujdesin e Klientit në https://www.facebook.com/tiboiptv/ ose në numrin e Tel: +3556760006767 për të marrë kuponin zbritës.

Aplikacionet TiBO kanë adoptuar suksesshëm versionet TiBO TV për boxet android me sistemet operative më të fundit si dhe TiBO TV për mobile për os android, ios, blackberry si dhe TiBO Smart TV për android TV.

Të gjithë klientët e rinj apo ata që kanë një aparat TiBO mund ta testojnë FALAS aplikacionin për Smart TV Android duke e shkarkuar direkt nga Google Play në televizorin  tyre Smart Android.

TIBO IPTV ofron në të gjithë globin, një eksperiencë  të  përparuar televizive interaktive, një gamë të gjerë shërbimesh dhe një paketë televizive të kompletuar me partneritetin zyrtar të të gjitha platformave shqiptare. Të gjithë shqiptarët anembanë globit mund ta gjejnë veten në paketat TiBO, pasi në të integrohen kanalet shqiptare të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi, kanale ndërkombëtare të zgjedhura, eventet sportive më të rëndësishme të sezonit,  mbi 2000 evente në TiBO on Demand, shërbim Catchup TV, aplikacione dhe lojëra pa fund.

Më shumë detaje në lidhje me ofertat, produktet, shërbimet e TiBO dhe të tjera janë publikuar në faqen zyrtare të internetit www.tibo.tv/bli/oferta

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

EUROPE, AUSTRALIA, ASIA, AFRICA:

T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767
Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram
Shop Online: www.tibo.tv

USA, CANADA:

T. (844) 842-6872 | Mob. (917) 775-5003 / (917) 775-5012
Viber/Whatsapp +355 689082244
Email: info@tibousa.com
Chat: www.tibousa.com
Skype: tiboiptv
Facebook
Shop Online: www.tibousa.com