Damiano këshillon partneren e tij që të reagojë më mirë në situata të ndryshme dhe të mos sillet siç e urdhërojnë.

“Mos u bëj ushtare, ti e di shumë mirë. Mos të të thotë bëj këtë, bëj atë, ti më bën si llastic, dhe unë ndihem keq, dhe kur ta them 2 herë”, i thotë Damiano.

Ndërsa Armela, justifikohet me faktin se me Kein qëndron shumë më tepër, gjithashtu ajo i thotë se ndjehet keq me reagimet e tij, kryesisht kur ai e thërret “Mela, eja këtu”.