Familja Plus është paketa më e re nga TiBO që vjen për të gjithë bashkatdhetarët me një super çmim për vetëm 9,9 € në muaj.
Abonimi TiBO Familja Plus për TV ofron mbi 130 kanale Live dhe TimeShift të Paketës Fillestare të Platformës DIGITALB, kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit si dhe kanale ndërkombëtare.
Shërbimin VOD FALAS me një videotekë personale me mbi 1.000 evente.
Shërbimin CATCH UP TV FALAS me program të vetë-regjistruar për kanalet më të ndjekura për 7 ditë e kaluara.
Gjithashtu abonimit tuaj mund t’i shtoni edhe shërbimin MULTIVIZION duke marrë aplikacionin “Mobile TV” për të parë TiBO kudo.