FAQs

Home/FAQs/

Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO

2020-02-07T14:29:22+00:00January 30th, 2020||

Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO. Shërbimet TiBO ofrohen vetëm për qytetarët me kombësi shqiptare. / Awareness: TiBO services are offered to Albanian Nationality only Abonenti, me pranimin e produkteve dhe shërbimeve TIBO, me vullnet të lirë pranon se mban përgjegjësi të plotë për përdorimin e pajisjeve dhe abonimeve në aplikacionet TiBO në përputhje me Kushtet [...]

Comments Off on Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO

Kushtet e Privatësisë të TiBO IPTV, sipas ligjit të ri evropian GDPR Përditësimi i fundit: Më 24 Maj 2018

2020-02-08T16:57:58+00:00October 19th, 2019||

Cili është qëllimi i këtij dokumenti? TiBO IPTV është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e informacionit personal të cilin marrim rreth jush. Ky njoftim rreth privatësisë, përshkruan mënyrën se si ne e mbledhim, përdorim dhe ruajmë Informacionin Personal rreth jush (p.sh. të dhënat mbi emrin, kontaktet, adresën, apo të dhënat e kartës së kreditit [...]

Probleme me porosinë

2019-10-19T18:44:20+00:00October 19th, 2019||

Kujdesi për klientin i TiBO IPTV është i disponueshëm online 24 orë në 7 ditë të javës për 365 ditë të vitit. Prandaj nëse hasni çfarëdolloj problemi me porosinë, ju lutem na kontaktoni me e-mail në adresën [email protected] ose në një nga mënyrat më poshtë: Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: [...]

Dërgesa

2020-03-25T10:58:08+00:00October 19th, 2019||

Kostoja e transportit do të llogaritet me vlerë fikse prej 25.00 EUR për çdo pajisje, pa pasur parasysh vendndodhjen tuaj si dhe peshën e produkteve të porositura. Ju mund të shikoni koston e transportit për produktet e përzgjedhura në shportën tuaj në përfundim të procesit të porositjes (përpara se të kërkohet konfirmimi i porosisë). Nëse ndonjë nga [...]

Procesimi i porosive

2019-10-19T18:41:52+00:00October 19th, 2019||

Të gjitha blerjet do të procesohen dhe dërgohen nga TiBO maksimalisht për 7 ditë pune. Porositë e bëra gjatë fundjavave ose në ditët e festave zyrtare do të procesohen në ditën pasardhëse të punës.

Ndërrimi i pajisjeve TiBO

2019-10-19T18:33:55+00:00October 19th, 2019||

Klientët që kanë ende boxin DualCore (atë pa antenë), kur të riabonohen, do t’u kërkohet të ndërrojnë boxin e vjetër DualCore me boxet reja TiBO. Nëse riabonohesh në një paketë 12 mujore, përfiton ndërrim e pajisjes së vjetër FALAS, duke paguar vetëm koston e aktivizimit prej €20, për kalimin e të dhënave nga sitemi i vjetër në [...]

I kënaqur ose i rimbursuar

2019-10-19T18:32:58+00:00October 19th, 2019||

TiBO IPTV jep mundësinë të gjithë klientëve të rinj për të provuar pajisjen TiBO Android Box dhe shërbimet e TiBO IPTV me të drejtë kthimi pa komision për 10 ditë.Për çdo anulim brenda 10 ditëve nga data e aktivizimit duhet të plotësohen këto pika:Klienti/distributori duhet të argumentojë arsyen e anullimit të abonimit.Kosto e transportit për kthimin e pajisjes [...]

Si të testojme linjën e internetit?

2019-10-10T19:10:16+00:00October 10th, 2019||

90 % e klientëve që kontaktojnë "Kujdesin e Klientit TiBO" zbulojnë se kanë problem me shërbimin internetit. Për çdo problem në lidhje me cilësinë e transmetimit, sugjerojmë të testoni më parë internetin që ushqen box-it tuaj TiBO. Ju mund të testoni lidhjen tuaj të internetit përmes TiBO box në 2 nivele: "Testimi i rrjetit" i cili kontrollon [...]

Kujdesi për Klientin TiBO

2019-11-29T17:25:08+00:00October 10th, 2019||

Kujdesi për klientin i TiBO IPTV është i disponueshëm online 24 orë në 7 ditë të javës për 365 ditë të vitit. Stafi është i trajnuar për t'iu përgjigjur kërkesave të të gjithë klientëve rezidencialë, biznes apo distributorë. Operatorët përgjigjen në të gjitha rrugët e komunikimit dhe mediat sociale si dhe regjistrojnë çdo biletë të ngritur për [...]

  • Mobile
  • Telefon
  • Viber/WhatsApp
  • E-mail
  • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

Amerikë, Kanada

error:
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano