Po, TiBO mobile TV mundësohet për çdo telefon apo tablet Android

  • Aplikacioni TiBO mobile TV shkarkohet FALAS nga Google Store.
  • Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë.
  • Të dhënat e abonimit mobile TV “Përdorues” dhe “Fjalëkalim” do t’ju dërgohen me SMS.