Me pagesat e përsëritura blerësi përfiton paketat e abonimit TiBO, të cilat përmbajnë kanale televizive nga platformat DigitAlb, Tring, SuperSport, Klan, RTSH dhe shumë kanale ndërkombëtare. Gjithashtu ju përfitoni falas videotekën me +2000 filma të titruar në shqip dhe abonim edhe për Mobile.