Për t’u bërë abonent i TiBO është e nevojshme:

  • Të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit.
  • Të keni një Android Smart TV ose të pajiseni me një TiBO Android Box dhe të bëni një abonim. Në momentin që ju abonoheni, ju pajiseni me një Përdorues dhe Fjalëkalim personal që ju lejon të përdorni të gjitha shërbimet e TiBO.