Video On Demand është një shërbim që ju jep mundësinë të shihni filma, dokumentarë, dhe programe të ndryshme, në momentin që ju dëshironi. Ky shërbim quhet Video On Demand dhe ofrohet aktualisht për të gjithë abonentët TiBO pa pagesë ekstra.