TiBO IPTV transmeton kanalet e platformave më të fuqishme Shqiptare DigitAlb, SuperSport, Tring, Klan dhe RTSH, kanalet shqiptare të rajonit, kanale tematike dhe gjeneraliste me përmbajtje të dedikuar dhe të përshtatur në Shqip, prodhime shqiptare dhe ndërkombëtare, filma, dokumentarë, programe për fëmijë, lajme nga vendi dhe rajoni si dhe evente speciale Live.