Me TiBO IPTV ju keni mundësi të ndiqni të gjitha kanalet e DigitAlb, SuperSport, Tring, Klan, RTSH, kanalet kombëtare të Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë.
TiBO ofron për ju një pafundësi programesh, për të gjitha shijet dhe për të gjithë pjestarët e familjes si dhe programe eksluzive dhe “premierë”. Tibo IPTV ofron shërbimin VOD (Video On Demand), TiBO Multivizion, Live Chat, Lojëra, Social Network, Replay TV e shumë aplikacione të tjera që mund të shkarkohen falas në TiBO Android Box.