• Mbi 80 kanale TV Live mundësuar nga DIGITALB, Tring, Klan, RTSH, me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
• Kanalet sportive dhe Sport live mundësuar nga SUPERSPORT e Tring Sport.
• Mbi 2500 filma, me titra shqip dhe anglisht, në TiBO On Demand.