TiBO ofron abonime për ekrane Big Screen (Smart TV ose Android Box) dhe Small Screen:

  • TiBO Premium ofron mbi 300 kanale Live TV. Të gjitha kanalet shqiptare të Shqiperisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë. Ligat më elitare të futbollit si Champions League, Europa League, Kampionatin Anglez, Italian, Spanjoll, Francez, Gjerman, Hollandez, Zvicerian, Shqiptar dhe Kosovar. Kampionatet e basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin Replay TV.
  • TiBO Familjare ofron mbi 270 kanale Live TV (pa sportet). Të gjitha kanalet shqiptare të rajonit, paketa e plotë Digitalb Familjare dhe shumë kanale ndërkombëtare. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin Replay TV.
  • TiBO Mobile TV ofron 80 kanale LIVE TV të platformës Digitalb Premium, SuperSport, Tring, Klan, RTSH, shërbimin Replay TV dhe 1500 evente On Demand me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.