Kategoritë e filmave që gjeni në TiBO on Demand janë:

 • Filma shqiptarë, të gjithë prodhimet e Kinostudios “Shqipëria e Re” dhe filma të rinj shqiptarë
 • Muzikë, operat më të famshme dhe koncertet më madhështorë nga rrymat e ndryshme muzikore.
 • Fëmijë, filma vizatimor por edhe programe argëtuese dhe mësimdhënieje të gjuhës shqipe.
 • Komedi, shkrihuni së qeshuri me prodhimet më në zë por dhe të rinj në zhanrin komedi.
 • Romancë, kalorës, aventurë dhe dashuri me fund të lumtur për të gjithë të apasionuarit e romancës në TiBO.
 • Familjar, filma të ndryshëm ku familja është vendi ku bashkohen të gjithë.
 • Dramë, histori dhe ngjarje nga më të ndryshmet ku të papriturat nuk do të mungojnë në këtë kategori.
 • Aventurë, rrugëtimi, pengesat dhe vështirësitë do ta mbushin plot emocion këtë lloj zhanri.
 • Fantazi, kaloni përtej imagjinatës dhe magjikes gjithçka është e mundur në fantazi.
 • Biografi, histori të vërteta të interpretuara me profesionalizëm nga kinematografia botërore.
 • Epik, heroizma të cilat kanë lënë gjurmë në histori por edhe fantazia nuk do të mungojë.
 • Thriller, intriga ndërthuret me suspancën në thriller.
 • Mister, asgjë nuk është e sigurt, shumë pikëpyetje dhe të papritura do t’ju presin.
 • Krim, kush është i dyshuari i radhës asgjë nuk është e thjeshtë siç duket.
 • Aksion, për të gjithë të apasionuarit e aksionit ju kemi dedikuar një dritare tërësisht tuajën.
 • Gold Collection, filmat më të mirë që kane lënë gjurmë në boten e kinematografisë.
 • Horror, frika dhe adrenalina do t’ju përshkojnë të gjithë trupin. Kategoria mbrohet nga kontrolli prindëror.
 • Adult, kjo kategori i kushtohet personave të rritur dhe mundësohet me një kod pin.