Dekoderi që Tibo ofron është Tibo boks mini kompjuter. Duke qenë se Tibo box funksionon me sistem Android, TV juaj kthehet mrekullisht në një kompjuter të vërtetë. Nëpërmjet boksit Tibo dhe një prej abonimeve Tibo, ju mund të lundroni dhe të shkarkoni një pafundësi lojrash dhe aplikacionesh. TiBO Box është një dekoder i thjeshtë për t’u lidhur dhe për tu përdorur. I përshtatet çdo lloj ambienti të shtëpisë tuaj dhe është lehtësisht i lëvizshëm