• Stop/Play me LIVE TV
  • Replay TV me Catch up
  • Kontroll prindëror në Live Tv dhe VOD
  • Kanale Favorite në Live TV
  • Titra me zgjedhje në VOD
  • Pafundësi kanalesh në Live TV
  • Pafundësi filmash në VOD
  • Lojëra, internet, aplikacione, media sociale, muzikë, video, etj