Boksi Android TiBO, një super minikompjuter 10 cm2, është konceptuar tërësisht për të plotësuar shijet tuaja dhe për t’u mrekulluar me pafundësinë e shërbimeve.
Sapo ndizni TIBO, në menunë kryesore ju shfaqen kategoritë kryesore.

 • Në menynë kryesore, përzgjidh Aplikacione.
 • Klikoni OK për të hapur folderin.
 • Tashmë boksi TIBO është kthyer në një kompjuter të vërtetë.
 • Duke klikuar OK mbi secilin nga opsionet që ju shfaqen, ju mund të:
 • Luani me lojra.
 • Hapni email
 • Përdorni rrjetet sociale, facebook, Twitter.
 • Flisni me të afërmit tuaj kudo në botë, përmes Skype, Messenger
 • Kërkoni çdo informacion në Google
 • Përmes Play Store, shkarkoni gjithçka doni.
 • Bëni konfigurimet e internetit, e plot aplikacione të tjera.