Kujdesi për klientin i TiBO IPTV është i disponueshëm online 24 orë në 7 ditë të javës për 365 ditë të vitit.
Stafi është i trajnuar për t’iu përgjigjur kërkesave të të gjithë klientëve rezidencialë, biznes apo distributorë.
Operatorët përgjigjen në të gjitha rrugët e komunikimit dhe mediat sociale si dhe regjistrojnë çdo biletë të ngritur për analiza dhe raportime të mëtejshme.

Kur ju kontaktoni shërbimin e klientit, ju lutem jepni të dhënat e mëposhtme në mënyrë që të keni asistencën e kërkuar në kohë sa më të shkurtër:

  • Emrin tuaj.
  • Datën kur keni kryer blerjen (nëse e dispononi).
  • Kodin referues të blerjes (nëse e dispononi).
  • Numrin e gjurmimit të dërgesës (nëse e dispononi).
  • Përshkrim të shkurtër të problemit që keni.

Nëse na dërgoni e-mail, ne do t’iu kontaktojmë sapo të kemi zgjidhur problemin tuaj.
Kontakto direkt me operatorët në formën më të përshtatshme për ju.
Telefon: +355 44 31 4444
Mobile: +355 676006767
Viber: +355 689082244
Whatsapp: +355 689082244
Skype: TiBOIPTV
Email: info@tibo.tv
FB: tiboiptvalbania
Twitter/Instagram: tiboiptv
Web: www.tibo.tv