Si të ndryshoj të dhënat e mia?

2020-06-04T07:38:10+02:00June 4th, 2020||

Blerësi mund të azhurnojë ose ndryshojë mënyrën e pagesës duke hyrë në pjesën "PLANI PAGESAVE", të cilin e gjen në fundin e çdo fature që i vjen nga TiBO. Për të siguruar që metoda e pagesës së azhurnuar të përdoret për një pagesë të përsëritur, blerësi duhet të ndërmarrë këtë veprim para ditës së planifikuar për pagesën e [...]

Comments Off on Si të ndryshoj të dhënat e mia?

Çfarë abonimi ofrohet me pagesat e përsëritura?

2021-08-05T14:34:03+02:00June 4th, 2020||

Me pagesat e përsëritura blerësi përfiton paketat e abonimit TiBO, të cilat përmbajnë kanale televizive ekskluzive TIBO, kanale shqiptare dhe shumë kanale ndërkombëtare. Gjithashtu ju përfitoni falas videotekën me +3000 filma të titruar në shqip dhe abonim edhe për Mobile.

Comments Off on Çfarë abonimi ofrohet me pagesat e përsëritura?

Si ta bëj Pagesën e Përsëritur?

2020-06-04T07:36:40+02:00June 4th, 2020||

Pagesat e përsëritura mund të kryhen në televizorët LG dhe Vestel (Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj ) ose në boxin TiBO QuadCore. Zgjidhni planin tarifor dhe me anë të një celulari skanoni kodin QR që ju shfaqet në televizor. Plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara të Përfituesit dhe klikoni butonin “Dërgo”. Prisni që t’ju vijë në e-mail tuaj [...]

Comments Off on Si ta bëj Pagesën e Përsëritur?

Çfarë janë Pagesat e Përsëritura?

2020-06-04T07:29:58+02:00June 4th, 2020||

Pagesat e Përsëritura janë pagesa automatike ose pagesa "Recurring", ku ju zgjdhni një datë, në të cilën ofruesi i shërbimit tërheq automatikisht tarifën e abonimit nga karta juaj ose llogaria bankare deri në momentin që ju e ndërprisni atë.

Comments Off on Çfarë janë Pagesat e Përsëritura?

Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO

2022-08-08T14:50:19+02:00January 30th, 2020||

Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TIBO. Shërbimet TIBO ofrohen vetëm për qytetarët me kombësi shqiptare. / Awareness: TiBO services are offered to Albanian Nationality only. Ju si qytetarë me kombësi shqiptare mund të përdorni/aksesoni aplikacionet dhe përmbajtjen e TIBO brenda vendit në të cilin keni krijuar llogarinë tuaj dhe vetëm në vendet gjeografike ku ne [...]

Comments Off on Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO

Kushtet e Privatësisë të TiBO IPTV, sipas ligjit të ri evropian GDPR Përditësimi i fundit: Më 24 Maj 2018

2020-12-16T11:58:28+01:00October 19th, 2019||

Cili është qëllimi i këtij dokumenti? TiBO IPTV është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e informacionit personal të cilin marrim rreth jush. Ky njoftim rreth privatësisë, përshkruan mënyrën se si ne e mbledhim, përdorim dhe ruajmë Informacionin Personal rreth jush (p.sh. të dhënat mbi emrin, kontaktet, adresën, apo të dhënat e kartës së kreditit [...]

Probleme me porosinë

2019-10-19T18:44:20+02:00October 19th, 2019||

Kujdesi për klientin i TiBO IPTV është i disponueshëm online 24 orë në 7 ditë të javës për 365 ditë të vitit. Prandaj nëse hasni çfarëdolloj problemi me porosinë, ju lutem na kontaktoni me e-mail në adresën info@tibo.tv ose në një nga mënyrat më poshtë: Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: [...]

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano