TiBO Box, një super minikompjuter 10 cm2, është konceptuar tërësisht për të plotësuar shijet tuaja dhe për t’u mrekulluar me pafundësinë e shërbimeve.
Sapo ndizni TIBO, në menunë kryesore ju shfaqen kategoritë kryesore.
Në menynë kryesore, përzgjidh Aplikacione.
Klikoni OK për të hapur folderin.
Tashmë boksi TIBO është kthyer në një kompjuter të vërtetë.
Duke klikuar OK mbi secilin nga opsionet që ju shfaqen, ju mund të:

  • Luani me lojra.
  • Hapni email
  • Përdorni rrjetet sociale, facebook, Twitter.
  • Flisni me të afërmit tuaj kudo në botë, përmes Skype, Messenger
  • Kërkoni çdo informacion në Google
  • Përmes Play Store, shkarkoni gjithçka doni.
  • Bëni konfigurimet e internetit