TiBO box vjen në paketim me telekomandën interaktive, kabllon HDMI, ushqyesin dhe manualin e përdorimit.

  • Lidhni TiBO box me Televizorin nëpërmjet kabllos HDMI.
  • Lidhni TiBO box me rrymën elektrike nëpërmjet ushqyesin.
  • Lidhni TiBO box me internetin.

Sapo keni kryer lidhjen fizike të pajisjes dhe në ekran do ju shfaqet menu-ja kryesore.
Tek menuja Log in (Hyrje) Aktivizoni userin “përdoruesin” dhe fjalëkalimin tuaj personal dhe shikim të këndshëm.