Jetoni në Amerikë, Australi, Europë apo çfarëdo vend tjetër të botës dhe doni të përjetoni gjithçka në kohë reale si të ishit në Shqipëri? TIBO e ofron këtë mundësi!

  • Përzgjidhni “Personale” dhe shtypni OK në menunë kryesore.
  • Zgjidhni “Konfigurime” në tabelën që iu shfaqet.
  • Sipas vendndodhjes tuaj ndryshoni UTC.