• Modeli: ATV387 Quad Core TiBO Box
 • CPU: Quad Core Cortex A9
 • Frequenca: 2.0GHz
 • RAM: DDR3-1G
 • ROM: EMMC 8GB
 • OS: Android 4.4
 • Funksionet kryesore:
 • UI: sistemi Android 4.4 dhe Media launcher
 • Browser: Google Chrome
 • Media Player: Local video playback që përfshin Mpeg1/2/4, H.264,VC-1,WMV,AVI,MKV,MOV
 • Online Video: në internet, online video playing
 • Muzikë: MP3,WAV,WMA music playback
 • Online Music: në internet, online music playing
 • Picture viewer: lejon formatet e ndryshme: BMP,JPG,TIF,PNG,GIF
 • Përditësime të softit: lejon kartë Micro SD për përditësimin e softit
 • Memorie e jashtme: kartë Micro-SD , dalje për memorie USB