• Amlogic S812 Qual Core CPU, Quad Core A9*4 CPU @ 2.0GHz, Quad Core Mali-450MP GPU, frekuencë 2.0 GHz, RAM 1GB, memorie e brendshme 8G
 • Mundëson video UHD 3840*2160, H.265
 • Powered by Android 4.4 OS
 • Me browser të brendësuar dhe mundësi për të hyrë në virtual private network
 • RJ45 10/100M Ethernet interface
 • Mundëson 4K2K video local media playback me kartë SD apo USB HDD
 • Modul WiFi të brendësuar 802.11 b/g/n me antenë të jashtme
 • Rj45: Lidhje internet me kabëll
 • HDMI video output, lidhje me HDTV për HD video playback
 • 2 porta të jashtme për USB, Hard disk, mouse apo tastierë
 • Lejon përdorimin e mouse dhe tastier të lidhura me USB
 • Mundëson modulet e motit, kalendarit dhe orës në desktop
 • Lejon përdorimin e telekomandës së thjeshtë me funksionin mouse.
 • Mundëson music player, picture player etj
 • Portë për Micro SD card
 • Lejon hapjen Google Chrome
 • AppInstaller për instalim aplikacionesh me USB/SD