Si mund t’i provoj FALAS shërbimet e TiBO IPTV?

2019-10-10T18:30:58+02:00October 10th, 2019||

Aplikacionet TiBO Mobile TV (për mobile dhe tablet me sistem operativ iOS dhe Android) dhe TiBO Smart TV (për televizorët Smart Tv me sistem operativ Android) ofrojnë mundësinë për të testuar 7 ditë FALAS duke u regjistruar brenda në aplikacion pasi e keni shkarkuar nga App store apo Playstore. Për regjistrim është e domosdoshme një adresë emaili e [...]

Ku dhe çfarë të bëj për të ndryshuar abonimin tim?

2019-10-10T18:30:17+02:00October 10th, 2019||

Për çdo informacion ju mund të na kontaktoni me e-mail në adresën info@tibo.tv ose të kontaktoni shërbimin e Kujdesit për Klientin TiBO në: Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: +355 689082244 Skype: TiBOIPTV Email: info@tibo.tv FB: tiboiptvalbania Twitter/Instagram: tiboiptv Web chat: www.tibo.tv

Kur aktivizohen shërbimet e TiBO që nga momenti i abonimit?

2019-10-10T18:29:48+02:00October 10th, 2019||

Ju do të keni mundësi të përdorni të gjitha shërbimet e TiBO, sapo të pajiseni me boxin TiBO dhe një nga abonimet e ofruara dhe të merrni Përdoruesin dhe Fjalëkalimin tuaj personal. Procesi i aktivizimit mundësohet brenda 3 minutave, në kohë reale 24 orë në 7 ditë të javës.

Çfarë duhet për t’u bërë abonent i TiBO?

2019-10-10T18:29:20+02:00October 10th, 2019||

Për t'u bërë abonent i TiBO është e nevojshme:Të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit.Të keni një Android Smart TV ose të pajiseni me një TiBO Android Box dhe të bëni një abonim. Në momentin që ju abonoheni, ju pajiseni me një Përdorues dhe Fjalëkalim personal që ju lejon të përdorni të gjitha shërbimet [...]

Si të abonohemi në TiBO?

2019-10-10T18:28:03+02:00October 10th, 2019||

Blerja e shërbimeve TiBO mund të behët në çdo pikë shitjeje të autorizuar ose Online në faqen www.tibo.tv/bli. Për çdo informacion shtesë kontaktoni shërbimin e klientit në: Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: +355 689082244 Skype: TiBOIPTV Email: info@tibo.tv FB: tiboiptvalbania Twitter/Instagram: tiboiptv Web chat: www.tibo.tv

Cilat janë abonimet që TiBO ofron?

2019-10-10T18:26:35+02:00October 10th, 2019||

TiBO ofron abonime për ekrane Big Screen (Smart TV ose Android Box) dhe Small Screen: TiBO Premium ofron mbi 300 kanale Live TV. Të gjitha kanalet shqiptare të Shqiperisë, Kosovës, Malit të Zi,  Maqedonisë dhe shumë kanale të huaja, si edhe Ligat më elitare të futbollit, basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi. Mijëra Filma [...]