Ku i gjej aplikacionet në TiBO box?

2019-10-10T18:53:52+02:00October 10th, 2019||

Boksi Android TiBO, një super minikompjuter 10 cm2, është konceptuar tërësisht për të plotësuar shijet tuaja dhe për t'u mrekulluar me pafundësinë e shërbimeve. Sapo ndizni TIBO, në menunë kryesore ju shfaqen kategoritë kryesore. Në menynë kryesore, përzgjidh Aplikacione. Klikoni OK për të hapur folderin. Tashmë boksi TIBO është kthyer në një kompjuter të vërtetë. Duke klikuar [...]

Funksionalitetet TiBO box Quad Core ATV387?

2019-10-10T18:53:08+02:00October 10th, 2019||

Stop/Play me LIVE TV Replay TV me Catch up Kontroll prindëror në Live Tv dhe VOD Kanale Favorite në Live TV Titra me zgjedhje në VOD Pafundësi kanalesh në Live TV Pafundësi filmash në VOD Lojëra, internet, aplikacione, media sociale, muzikë, video, etj

Dimensionet e TiBO box Quadcore?

2019-10-10T18:51:18+02:00October 10th, 2019||

Rezolucioni: 4K2K Përmasat e Produktit: 100mm (gjer) * 100mm (gjat)*15mm (lar) Pesha: 160g Fuqia e energjisë: 4 Watts Distanca e veprimit të telekomandës: 8 metra distance e lire ajrore

Sistemi i TiBO box Quadcore?

2019-10-10T18:50:11+02:00October 10th, 2019||

Modeli: ATV387 Quad Core TiBO Box CPU: Quad Core Cortex A9 Frequenca: 2.0GHz RAM: DDR3-1G ROM: EMMC 8GB OS: Android 4.4 Funksionet kryesore: UI: sistemi Android 4.4 dhe Media launcher Browser: Google Chrome Media Player: Local video playback që përfshin Mpeg1/2/4, H.264,VC-1,WMV,AVI,MKV,MOV Online Video: në internet, online video playing Muzikë: MP3,WAV,WMA music playback Online Music: në internet, [...]

Tiparet teknike e TiBo box Quad Core ATV387?

2019-10-10T18:48:52+02:00October 10th, 2019||

Amlogic S812 Qual Core CPU, Quad Core A9*4 CPU @ 2.0GHz, Quad Core Mali-450MP GPU, frekuencë 2.0 GHz, RAM 1GB, memorie e brendshme 8G Mundëson video UHD 3840*2160, H.265 Powered by Android 4.4 OS Me browser të brendësuar dhe mundësi për të hyrë në virtual private network RJ45 10/100M Ethernet interface Mundëson 4K2K video local media playback [...]

Çfarë ofron TiBO BOX Quad Core?

2019-10-10T18:47:45+02:00October 10th, 2019||

TiBO IPTV Quad Core Box ATV387 prezanton hapin më të fundit të teknologjisë me Amlogic S812 Qual Core CPU,Quad Core Mali 450 GPU,2.0GHz dhe Android 4.4 OS. Boxi është i pajisur me 1GB DDR3 RAM, 8GB NAND Flash, që lejon dekodimin e videos me cilësi maksimale UHD 3840*2160, H.265. Përpos përdorimit të shërbimeve TiBO IPTV dhe cilësisë [...]

Për Çfarë shërben tjetër TiBO box?

2019-10-10T18:46:40+02:00October 10th, 2019||

TiBO Box, një super minikompjuter 10 cm2, është konceptuar tërësisht për të plotësuar shijet tuaja dhe për t'u mrekulluar me pafundësinë e shërbimeve.Sapo ndizni TIBO, në menunë kryesore ju shfaqen kategoritë kryesore.Në menynë kryesore, përzgjidh Aplikacione.Klikoni OK për të hapur folderin.Tashmë boksi TIBO është kthyer në një kompjuter të vërtetë.Duke klikuar OK mbi secilin nga opsionet që ju [...]