Cili është dekoderi që TiBO ofron?

2019-10-10T18:45:54+00:00October 10th, 2019||

Dekoderi që Tibo ofron është Tibo boks mini kompjuter. Duke qenë se Tibo box funksionon me sistem Android, TV juaj kthehet mrekullisht në një kompjuter të vërtetë. Nëpërmjet boksit Tibo dhe një prej abonimeve Tibo, ju mund të lundroni dhe të shkarkoni një pafundësi lojrash dhe aplikacionesh. TiBO Box është një dekoder i thjeshtë për t'u lidhur dhe [...]

 • Mobile
 • Telefon
 • Viber/WhatsApp
 • E-mail
 • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

 • (355) 67 600 6767
 • +355 44 31 4444
 • (355) 689082244
 • info@tibo.tv
 • www.tibo.tv

Amerikë, Kanada

 • (844) 842-6872 
 • (917) 775-5003 / (917) 775-5012  
 • (355) 689082244
 • info@tibousa.com
 • usa.tibo.tv
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano