IPTV

Home/IPTV

Përse të zgjedh TiBO IPTV?

2019-10-10T18:25:16+00:00October 10th, 2019||

TiBO nëpërmjet IPTV shkon përtej televizionit tradicional. TiBO nuk ofron vetëm ritransmetimin e kanaleve televizive por edhe shndërrimin e televizorit në një kompjuter. Nuk kërkon antenë tokësore apo parabolë satelitore.TiBO është IPTV "over the top", pra nuk ju kushtëzon në zgjedhjen e kompanisë së internetit. Kudo që të ndodheni me banim, në çfarëdo kontinenti, mjafton të keni një [...]

Si funksionon IPTV?

2019-10-10T18:23:06+00:00October 10th, 2019||

IPTV është një sistem shumë i thjeshtë në përdorim i cili nuk kërkon asistencë teknike. Për transmetimin e kanaleve dhe programeve nëpërmjet IPTV, kërkohet një internet me shpejtësi +3 Mbps dhe pa limit.

Çfarë është IPTV?

2019-10-10T18:20:06+00:00October 10th, 2019||

IPTV (Internet Protocol Television) është një sistem bashkëkohor i transmetimit të televizionit nëpërmjet internetit. Teknologjia mundëson një sërë shërbimesh dhe funksionalitetesh shtesë si Video on Demand, Catch up TV, Multivizion, Aplikacione etj.

  • Mobile
  • Telefon
  • Viber/WhatsApp
  • E-mail
  • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

Amerikë, Kanada

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano