Çfarë janë kanalet Timeshift?

2019-10-10T18:40:31+02:00October 10th, 2019||

TiBO ofron aktualisht edhe dhjetëra kanale "Time Shift" të listuar në menynë e LIVE TV, me program të spostuar në kohë me 6 orë duke mundësuar perceptimin "in time" për Shqiptarët e kontinenteve të tjera

Si të bëni stop/play?

2019-10-10T18:39:22+02:00October 10th, 2019||

Pajisja super interaktive TIBO ju jep mundësi pa fund për të mos qenë i kushtëzuar nga koha në jetën tuaj të përditshme. Doni të shkoni në dhomën tjetër, apo keni një telefonatë për të bërë dhe po transmetohet programi juaj i preferuar? Me anë të komandës STOP/PLAY ju mund të ndaloni dhe filloni një program live kur [...]

Si të kërkosh një kanal në LIVE TV?

2019-10-10T18:38:56+02:00October 10th, 2019||

Ka disa mënyra për të gjetur një kanal në LIVE TV:Lëviz me butonat lartë dhe poshtë të cilët të hapin menjëherë kanalin ngjitur.Lëviz me butonat majtas djathtas të cilët të shfaqin listën e kanaleve horizontalisht poshtë dhe pastaj ju zgjidhni se tek cili kanal do të qëndroni duke përdorur opsionin mouse për më shumë shpejtësi.Shtyp butonin MENU dhe [...]

Çfarë kanalesh transmeton TiBO?

2019-10-10T18:38:24+02:00October 10th, 2019||

TiBO IPTV transmeton kanalet e veta eksluzive të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë, kanalet shqiptare të rajonit, kanale tematike dhe gjeneraliste me përmbajtje të dedikuar dhe të përshtatur në Shqip, prodhime shqiptare dhe ndërkombëtare, lajme nga vendi dhe rajoni si dhe evente speciale Live.