Mobile TV

Home/Mobile TV

Kam shkarkuar aplikacionin TiBO mobile TV dhe më kërkon Username dhe Password?

2019-10-10T19:03:56+00:00October 10th, 2019||

Pasi të shkarkoni aplikacionin TiBO mobile TV në pajisjen tuaj, hapni faqen "SIGN UP" dhe bëni regjistrimin e të dhënave tuaja për të përfituar abonim 1 ditë FALAS dhe më pas do të pajiseni me një username dhe password nëpërmjet emailit që keni regjistruar. Ju mund të bëni abonimin online në https://www.tibo.tv/bli/product-category/mobile-tv/ dhe në çdo pikë shitjeje [...]

Sa kushton shërbimi mobile TV?

2019-10-10T19:02:18+00:00October 10th, 2019||

Ju mund të regjistroheni brenda në aplikacion për të përfituar 1 ditë abonim FALAS. TiBO mobile TV ofrohet me abonime mujore të parapaguara me vlerë €6.99 ose kontrata 12 mujore me parapagim me vlerë €59.99 të cilat mund të blihen online në https://www.tibo.tv/bli/product-category/mobile-tv/ dhe në çdo pikë shitjeje TiBO këtu https://www.tibo.tv/dyqanet/distributor/

Çfarë programesh ka TiBO mobile TV?

2019-10-10T19:01:38+00:00October 10th, 2019||

Mbi 50 kanale TV Live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë. Kanalet sportive dhe Sport live mundësuar nga SUPERSPORT. Mbi 1000 filma, me titra shqip dhe anglisht, në TiBO On Demand.

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në telefon Blackberry?

2019-10-10T19:01:02+00:00October 10th, 2019||

Po. Shërbimi mobile TV mundësohët edhe për disa telefona Blackberry me sistem operativ Android. Telefonat Blackberry mund të variojnë për nga madhësia dhe formati i ekranit, çka mund të ndikojë në cilësinë e perceptuar të videos. Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve [...]

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në telefon apo tablet Android?

2019-10-10T19:00:07+00:00October 10th, 2019||

Po, TiBO mobile TV mundësohet për çdo telefon apo tablet Android Aplikacioni TiBO mobile TV shkarkohet FALAS nga Google Store. Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë. Të dhënat e abonimit mobile TV "Përdorues" dhe "Fjalëkalim" do t'ju dërgohen me SMS. [...]

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në iPhone/iPad?

2019-10-10T18:59:22+00:00October 10th, 2019||

Po, TiBO mobile TV mundësohet për Iphone dhe Ipad me sistem operativ IOS 8 e sipër.Aplikacioni TiBO mobile TV shkarkohet FALAS nga APP Store.Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë.Të dhënat e abonimit Mobile TV "Përdorues" dhe "Fjalëkalim" do t'ju dërgohen me SMS. [...]

  • Mobile
  • Telefon
  • Viber/WhatsApp
  • E-mail
  • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

Amerikë, Kanada

error:
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano