Nuk morra shërbimin për të cilin kam paguar. Çfarë të bëj?

2020-06-04T07:46:22+02:00June 4th, 2020||

Kontaktoni menjëherë Kujdesin e Klientit TiBO, i cili është i disponueshëm 24/7. Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: +355 689082244 Skype: TiBOIPTV Email: info@tibo.tv FB: tiboiptvalbania Twitter/Instagram: tiboiptv Web: www.tibo.tv

Comments Off on Nuk morra shërbimin për të cilin kam paguar. Çfarë të bëj?

Çfarë ndodh kur një pagesë nuk bëhet?

2020-10-24T17:03:48+02:00June 4th, 2020||

Pagesa juaj mund të ketë dështuar për një numër arsyesh. Fillimisht duhet të kontrolloni nëse karta juaj është ende e vlefshme ose nëse balanca është ok. Ju mund të azhurnoni detajet tuaja të faturimit tek "PLANI PAGESAVE". Shërbimi juaj do të pezullohet deri në momentin që do të kryhet një pagesë e suksesshme.

Comments Off on Çfarë ndodh kur një pagesë nuk bëhet?

A mund ta kthej mbrapsht një transaksion?

2020-10-24T17:23:38+02:00June 4th, 2020||

Nëse keni zgjedhur  të anuloni shërbimin, kjo do të bëhet efektive për muajin pasardhës dhe jo atë koherent duke ju dhënë mundësi të shikoni programacionin deri në fund të muajit për të cilin keni kryer pagesën. Gjithashtu ju nuk mund të pretendoni për kthim pagese për periudhën të cilin keni aktivizuar shërbimin.

Comments Off on A mund ta kthej mbrapsht një transaksion?

Si të anuloj pagesat e përsëritura?

2020-06-04T07:40:57+02:00June 4th, 2020||

Blerësi rezervon të drejtën të tërhiqet në çdo kohë nga plani i pagesave të përsëritura duke e anuluar shërbimin për periudhën e abonimit vijues. Për të anuluar një pagesë të përsëritur: Hyni tek "PLANI PAGESAVE" dhe zgjidhni pagesën e përsëritur që dëshironi të anuloni. Klikoni Anuloni Pagesën e përsëritur dhe konfirmoni që dëshironi të anuloni. Kujdes: Anulimi duhet [...]

Comments Off on Si të anuloj pagesat e përsëritura?

Si të ndryshoj të dhënat e mia?

2020-06-04T07:38:10+02:00June 4th, 2020||

Blerësi mund të azhurnojë ose ndryshojë mënyrën e pagesës duke hyrë në pjesën "PLANI PAGESAVE", të cilin e gjen në fundin e çdo fature që i vjen nga TiBO. Për të siguruar që metoda e pagesës së azhurnuar të përdoret për një pagesë të përsëritur, blerësi duhet të ndërmarrë këtë veprim para ditës së planifikuar për pagesën e [...]

Comments Off on Si të ndryshoj të dhënat e mia?
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano