Çfarë abonimi ofrohet me pagesat e përsëritura?

2020-06-04T07:37:35+00:00June 4th, 2020||

Me pagesat e përsëritura blerësi përfiton paketat e abonimit TiBO, të cilat përmbajnë kanale televizive nga platformat DigitAlb, Tring, SuperSport, Klan, RTSH dhe shumë kanale ndërkombëtare. Gjithashtu ju përfitoni falas videotekën me +2000 filma të titruar në shqip dhe abonim edhe për Mobile.

Comments Off on Çfarë abonimi ofrohet me pagesat e përsëritura?

Si ta bëj Pagesën e Përsëritur?

2020-06-04T07:36:40+00:00June 4th, 2020||

Pagesat e përsëritura mund të kryhen në televizorët LG dhe Vestel (Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj ) ose në boxin TiBO QuadCore. Zgjidhni planin tarifor dhe me anë të një celulari skanoni kodin QR që ju shfaqet në televizor. Plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara të Përfituesit dhe klikoni butonin “Dërgo”. Prisni që t’ju vijë në e-mail tuaj [...]

Comments Off on Si ta bëj Pagesën e Përsëritur?

Çfarë janë Pagesat e Përsëritura?

2020-06-04T07:29:58+00:00June 4th, 2020||

Pagesat e Përsëritura janë pagesa automatike ose pagesa "Recurring", ku ju zgjdhni një datë, në të cilën ofruesi i shërbimit tërheq automatikisht tarifën e abonimit nga karta juaj ose llogaria bankare deri në momentin që ju e ndërprisni atë.

Comments Off on Çfarë janë Pagesat e Përsëritura?
 • Mobile
 • Telefon
 • Viber/WhatsApp
 • E-mail
 • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

 • (355) 67 600 6767
 • +355 44 31 4444
 • (355) 689082244
 • info@tibo.tv
 • www.tibo.tv

Amerikë, Kanada

 • (844) 842-6872 
 • (917) 775-5003 / (917) 775-5012  
 • (355) 689082244
 • info@tibousa.com
 • usa.tibo.tv
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano