Si aktivizohet Kontrolli Prindëror?

2019-10-10T19:07:46+00:00October 10th, 2019||

TiBO box ka kanale në "Live TV" dhe programe në "Video on demand" me përmbajtje horror dhe adulte e cila është e mbrojtur me kod 4 shifror. Këshillojmë të aktivizoni Kontrollin Prindëror në momentin parë që ju aktivizoni TiBO box në Shtëpi. Ky shërbim ju jep mundësinë për të bllokuar programet me këtë përmbajtje për fëmijët nën [...]

Si të rregullojmë orën sipas orës lokale?

2019-10-10T19:07:14+00:00October 10th, 2019||

Jetoni në Amerikë, Australi, Europë apo çfarëdo vend tjetër të botës dhe doni të përjetoni gjithçka në kohë reale si të ishit në Shqipëri? TIBO e ofron këtë mundësi!Përzgjidhni "Personale" dhe shtypni OK në menunë kryesore.Zgjidhni "Konfigurime" në tabelën që iu shfaqet.Sipas vendndodhjes tuaj ndryshoni UTC.

 • Mobile
 • Telefon
 • Viber/WhatsApp
 • E-mail
 • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

 • (355) 67 600 6767
 • +355 44 31 4444
 • (355) 689082244
 • info@tibo.tv
 • www.tibo.tv

Amerikë, Kanada

 • (844) 842-6872 
 • (917) 775-5003 / (917) 775-5012  
 • (355) 689082244
 • info@tibousa.com
 • usa.tibo.tv
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano