Si mund ta provoj FALAS TiBO TV?

2020-08-24T09:05:10+02:00October 10th, 2019||

Ju mund t'i provoni shërbimet falas nëse keni një Smart TV Android. Pasi të shkarkoni aplikacionin TiBO TV në televizorin tuaj, hapni faqen "SIGN UP" dhe bëni regjistrimin e të dhënave tuaja për të përfituar abonim 1 ditë FALAS dhe më pas do të pajiseni me një username dhe password nëpërmjet emailit që keni regjistruar. Ju mund [...]

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano