Transporti & Dërgesa

Home/Transporti & Dërgesa

Probleme me porosinë

2019-10-19T18:44:20+00:00October 19th, 2019||

Kujdesi për klientin i TiBO IPTV është i disponueshëm online 24 orë në 7 ditë të javës për 365 ditë të vitit. Prandaj nëse hasni çfarëdolloj problemi me porosinë, ju lutem na kontaktoni me e-mail në adresën [email protected] ose në një nga mënyrat më poshtë: Telefon: +355 44 31 4444 Mobile: +355 676006767 Viber: +355 689082244 Whatsapp: [...]

Dërgesa

2019-10-19T18:42:42+00:00October 19th, 2019||

Kostoja e transportit do të llogaritet me vlerë fikse prej 16.00 EUR për çdo pajisje, pa pasur parasysh vendndodhjen tuaj si dhe peshën e produkteve të porositura. Ju mund të shikoni koston e transportit për produktet e përzgjedhura në shportën tuaj në përfundim të procesit të porositjes (përpara se të kërkohet konfirmimi i porosisë). Nëse ndonjë nga [...]

Procesimi i porosive

2019-10-19T18:41:52+00:00October 19th, 2019||

Të gjitha blerjet do të procesohen dhe dërgohen nga TiBO maksimalisht për 7 ditë pune. Porositë e bëra gjatë fundjavave ose në ditët e festave zyrtare do të procesohen në ditën pasardhëse të punës.

  • Mobile
  • Telefon
  • Viber/WhatsApp
  • E-mail
  • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

Amerikë, Kanada

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano