Cilat janë kategoritë e filmave në shërbimin VOD?

2019-10-10T18:45:06+02:00October 10th, 2019||

Kategoritë e filmave që gjeni në TiBO on Demand janë:Filma shqiptarë, të gjithë prodhimet e Kinostudios "Shqipëria e Re" dhe filma të rinj shqiptarëMuzikë, operat më të famshme dhe koncertet më madhështorë nga rrymat e ndryshme muzikore.Fëmijë, filma vizatimor por edhe programe argëtuese dhe mësimdhënieje të gjuhës shqipe.Komedi, shkrihuni së qeshuri me prodhimet më në zë por dhe [...]

Si të zgjedhim titrat e filmit në VOD?

2019-10-10T18:42:36+02:00October 10th, 2019||

Hapni filmin tuaj të preferuar.Shtypni butonin "Menu" në telekomandë.Klikoni butonin "CC" që ju shfaqet në ekran.Klikoni butonin OK për të shënjuar me ngjyrën jeshile zgjedhjen tuaj.

Çfarë është TiBO VOD?

2019-10-10T18:41:58+02:00October 10th, 2019||

Video On Demand është një shërbim që ju jep mundësinë të shihni filma, dokumentarë, dhe programe të ndryshme, në momentin që ju dëshironi. Ky shërbim quhet Video On Demand dhe ofrohet aktualisht për të gjithë abonentët TiBO pa pagesë ekstra.