NJË BOTË FANTASTIKE PËR MË TË VEGJLIT

FILMA VIZATIMORË

Për fëmijët dhe familjen vijnë filmat më të bukur vizatimorë nga studiot më të famshme të animacionit në mbarë botën, të gjitha të dubluara në shqip!

FILMA VIZATIMORË

Për fëmijët dhe familjen vijnë filmat më të bukur vizatimorë nga studiot më të famshme të animacionit në mbarë botën, të gjitha të dubluara në shqip!

EDUKIM DHE ARGËTIM

Në TIBO gjeni kombinimin më të përsosur të edukimit dhe argëtimit për të ndihmuar në rritjen dhe zhvillimin e suksesshëm të fëmijëve tuaj!

EDUKIM DHE ARGËTIM

Në TIBO gjeni kombinimin më të përsosur të edukimit dhe argëtimit për të ndihmuar në rritjen dhe zhvillimin e suksesshëm të fëmijëve tuaj!

PËRVOJA MË E SIGURTË

Të gjitha programet e transmetuara në kanalet për fëmijë janë rregulluar dhe kuruar për të sjellë vetëm programet që nuk ndikojnë negativisht tek ta!

PËRVOJA MË E SIGURTË

Të gjitha programet e transmetuara në kanalet për fëmijë janë rregulluar dhe kuruar për të sjellë vetëm programet që nuk ndikojnë negativisht tek ta!