Pas një aksioni të gjerë në disa qytete të Kosovës, e udhëhequr nga njësia e krimeve ekonomike në bashkëpunim me policinë e Kosovës është goditur fortë veprimtaria e paligjshme në dëm të Platformës Digitalb.
Vlera e dëmit ndaj kompanisë ‘Digjitalb’, vlerësohet të jetë gjashtë milionë euro.
Pritet të ketë arrestime dhe bastisje të reja.