Filloni udhëtimin tuaj në botën TIBO

TIBO TV

Te gjitha ne nje pakete te vetme

TIBO FIBRA

Shpejtësia që meriton në shtëpi

TIBO ULTRA

Paketë e kombinuar TV dhe Internet

Me TIBO ULTRA ti merr kombinimin ideal të internetit më të shpejtë fibër dhe platformës më të mirë televizive për shqiptarët. Mjafton të zgjedhësh një nga abonimet ULTRA dhe nga ne merr FALAS internetin me shpejtësi 100mbp/s!

TIBO FIBRA

Shpejtësia që meriton në shtëpi

Lundro në internet me shpejtësinë e dritës me paketat e internetit TIBO FIBRA!

TIME SHIFT

Kanalet më të ndjekura vijnë në transmetim të shtyrë me 6 orë

EPG

Programi i detajuar i kanaleve 24 ore në 7 ditë të javës

REPLAY TV

Kanalet më të ndjekura në TIBO regjistrohen automatikisht deri në 7 ditë!

TIBO FLIX

Filmat më të fundit shqiptar dhe të huaj vijnë direkt në shtepinë tuaj

TIBO MOBILE

Të gjitha në një paketë të vetme

TIBO TV ofron shërbimin më cilësor IPTV/OTT që përfshin të gjitha kanalet më të ndjekura nga shqiptarët në të gjithë globin, së bashku me një mori kanalesh ekskluzive!

Me këtë përzgjedhje të gjerë është e sigurt që çdokush do të gjejë veten midis shumëllojshmërisë së ofruar në platformën tonë.

Aplikacionet tona për SMART TV dhe MOBILE ofrojnë një mori veçorish për të siguruar që eksperienca e argëtimit televiziv të jetë sa më cilësorë.

Më shumë…